Få et tagtjek af din lokale Tæt Tag Danmark tagdækker

Hvordan har dit tag det? Lurer katastrofen ved den næste storm eller kan det klare 15 år mere? Det kan Carstens Tagdækning A/S hjælpe dig med at vurdere.

Regn og regninger

Det er vigtigt at være på forkant med tagets tilstand, for det kan være dyrt ikke at være det. Vi har set nogle meget kedelige eksempler på, hvor husejere, der ikke har passet deres tag, først har fået regn ind i huset - og bagefter en lind strøm af regninger ind af døren. Ikke bare regninger for et nyt tag, men også for udbedring af vandskader, ødelagt inventar og udgifter til genhusning, mens skaderne udbedres. Og skyldes skaden manglende vedligeholdelse af taget, så klapper forsikringsselskaberne som regel kassen i.

Ønsker du et uforpligtende tagtjek? Så kontakt {{roofer_name}} på telefon {{roofer_phone}} eller send en e-mail. Vi udfører både for private boligejere, boligforeninger, det offentlige og erhvervslivet.

Derbigum - Dokumenteret holdbarhed

Lyder dommen på nyt tag, så anbefaler vi tagmaterialet Derbigum. Materialet udmærker sig bl.a. ved at være fleksibelt og at kunne modstå ekstreme kulde og varmegrader. Gennem Tæt Tag Danmark giver Carstens Tagdækning A/S op til 15 års forsikringsdækket garanti på et nyt Derbigum tag, men taget har en dokumenteret levetid på over 40 år.

 

Det første Derbigum tag blev lagt i Danmark i 1977, og det ser stadig ud som om, det var lagt i går. I udlandet findes Derbigum tage, der er over 50 år gamle. Taget holder dermed ofte længere end fx et traditionelt tagpaptag gør.